free templates joomla

 

 

Nowy design gamy produktów Agnesi nawiązuję do opakowań  z lat 50- tych. Białe, czyste opakowanie, odświeżony, charakterystyczny dla marki motyw żaglowca i podkreślony włoski charakter produktu. Wszystkie te elemety jeszcze bardziej wyróżniają produkt, podkreślając jego jakość.

Agnesi, to włoski makaron w pełnym tego słowa znaczeniu, obceny na włoskim rynku od 1824 roku.

Selekcja zaczyna się przy wyborze zboża. Agnesi wybiera pszenicę durum najlepszej jakości, pochodzącą z równin Ameryki Zachodniej, gdzie doskonałe warunki klimatyczne gwarantują stałą jakość surowca. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem, złotym kolorem i wysoką zawartością białka.

Połączenie innowacyjności i tradycji (powolny proces suszenia makaronu-12 godz. dla Spaghetti Agnesi) sprawiają, że konsumenci mogę cieszyć się doskonałym smakiem, prawdziwego włoskiego makaronu zawsze al  dente.